Vyhovovalo nám že si nábytok môžeme osobne pozrieť

27. 03. 2017

Dobrý deň,

požiadali ste nás o pár viet ... tak nech sa páci :
Pôvodne sme hľadali rozkladaciu postel do hosťovskej izby. Našli sme ich hodne, ale ani jedna nebola pevná a neposkytovala plnohodnotné spanie. Jedine u Vás sme našli to čo sme hľadali ...plnohodnotné rozkladacie dvojlôžko pevnej konštrukcie v kvalitnom prevedení s dostatočne veľkým úložným priestorom. Vyhovovalo nám že si nábytok môžeme osobne pozrieť, že jeho konštrukcia a vyhotovenie je overené a nie je to nejaký pokus vyrobený na mieru. Vycestovali sme teda za vami do predajne v Žiline. Váš predajca p.Rzesotová bola velmi milá, ochotná a trpezlivá; všetko nám vysvetlila a hlavne sa nás popýtala aj na veci, ktoré by nás nenapadli a uvedomili by sme si ich až potom, keď by bol nábytok v izbe ( a už by bolo neskoro )

); predbežnú objednávku sme urobili hneď na mieste, zvyšok sme doladili mailom; nakoľko bolo predvianočné obdobie dodacia lehota bola málinko dlhšia, ale veľmi oceňujeme, že naša objednávka bola vyhotovená presne v dohodnutom termíne. Dodávka a montáž prebehla bez problémov, mladí muži napriek náročným podmienkam, ktoré ich u nás čakali /vynáška na piate poschodie bez výťahu/ boli ochotní a slušní. Výsledok je nádherný sme veľmi spokojní. Nábytok je kvalitne vyhotovený, bez chybičky, používame ho cca 3 mesiace .... velká spokojnosť. Nakoniec izbička nie je hosťovská, ale privlastnili si ju naše dve slečny ako svoju spáleň :) Oceňujem taktiež, že polička ktorá sa nedopatrením poškodila pri výrobe bola dodaná dodatočne osobne dovezená k nám domov.

Spomeniem ešte aj ďakovný list od vašej firmy, ktorý nám bol dodatočne doručený. Je to drobnosť, ktorá sa u našich firiem ešte neudomácnila, poďakovať svojim zákazníkom za dôveru. Aj keď nešlo o nejakú veľkú zákazku :). Osobne sa teším, že takéto firmy u nás fungujú, ktoré si zákazníka vážia a nič nenechávajú na náhodu. Prajeme Vám veľa úspechov, a veľa spokoných zákazníkov.

V prílohe Vám zasielame ešte fotografiu spokojných užívateliek novej spálne :)

Ing. Dušan Šuchaň, Liptovský Mikuláš 27.3.2017

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk