NETRADIČNÉ PAPLÓNY A PREHOZY S NAŠITÝMI OBLIEČKAMI

23. 02. 2018

Žiadna posteľ sa nezaobíde bez kvalitného paplónu či prehozu. Aj tieto doplnky sa počas spánku podieľajú na tvorbe toho najväčšieho pohodlia a zabezpečujú príjemné hriatie tela. Cez deň zas vytvárajú istú formu dekorácie, ktorá prinesie do spálne zaujímavé spestrenie. No to neplatí o každom paplóne.

PAPLÓNY BEZ NUTNOSTI PREZLIEKANIA POSTEĽNEJ BIELIZNE

Paplóny a prehozy, ktoré môžete nájsť aj v našom obchode, sa od tých bežných hneď na prvý pohľad v niečom odlišujú. Ich základná výplň sa totiž nenachádza v jednoduchom jednofarebnom šate, ale je odetá do zaujímavo spracovanej tkaniny. Vďaka nej nemusíte paplóny obliekať do posteľnej bielizne, keďže sami o sebe vyzerajú naozaj skvostne. Obliečka je na nich už našitá, čím vám odpadajú starosti s prezliekaním perín a žehlením bielizne. Paplóny aj bez menenia obliečok udržíte vždy čisté, keďže ich môžete kedykoľvek oprať v práčke alebo oprať obliečku vďaka decentne skrytému zipsu.

VÝBER KOMBINÁCIE TKANÍN JE LEN NA VÁS

K dispozícií sú viaceré materiály povrchov paplónov a prehozov, a to napríklad bavlna, plyš, satén či polyester. Z ponúknutých kombinácií farieb a vzorov jednotlivých tkanín si môžete sami vybrať, z ktorých bude ušitá práve vaša perina. Jednotlivé kombinácie sú volené naozaj vkusne tak, aby odzrkadľovali súčasné nároky na moderné interiérové doplnky. Spoločne s materiálom, farbou a vzorom tkaniny si môžete vybrať aj prípadný lem na vankúšovú obliečke. Sety paplónov a prehozov vďaka širokej škále dekorov jednoducho skombinujete s dekoračnými vankúšikmi či populárnymi vankúšmi v tvare valcov.

HNEĎ NIEKOĽKO PREVEDENÍ NETRADIČNÝCH, ČISTO SLOVENSKÝCH PAPLÓNOV A PREHOZOV

V našej ponuke nájdete hneď niekoľko typov paplónov, a to jednak celoročný, ale aj letný či paplón určený na zimné obdobie. Tieto výrobky sa líšia hustotou výplne, ktorá ovplyvňuje schopnosť hriatia tela počas spánku. Všetky paplóny bez ohľadu na sezóne použitie majú výborné termoregulačné vlastnosti a sú určené aj pre alergikov. Vysokú kvalitu zaručuje aj čisto slovenská výroba. Paplóny a prehozy sú dostupné v štandardnej veľkosti 140 x 200 cm, v predĺženom prevedení 140 x 220 cm či ako dvojpaplón s rozmermi 200 x 200 cm.

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk