PRÍBEH NÁŠHO NÁBYTKU NA MIERU

17. 06. 2018

Naša spoločnosť Wood Service Group s.r.o. má s výrobou nábytku na mieru dlhoročné skúsenosti. Venujeme sa jej totiž dennodenne už od roku 2002. Počas obdobia našej existencie sme prešli obrovskou cestou nielen my, ale naše výrobky.

AKO SME SA DOSTALI K POSTELIAM A SPÁLŇAM

V začiatkoch sme sa ako malá firma museli zhostiť akejkoľvek zákazky. Vyrábali sme rozličné prevedenia nábytku na mieru, okná, dvere, altánky, jednoducho všetky prvky interiéru a exteriéru, ktorých spoločným menovateľom bolo drevo. Postupom času sme sa zameriavali už len na výrobu nábytku. Zariaďovali sme desiatky kuchýň, obývacích miestností, spální, kancelárií, hotelových priestorov či celých interiérov. No práve jedna časť interiérov nás zaujala azda najviac – spálňa. Práve preto sa dnes venujeme takmer výlučne výrobe nábytku na mieru do tejto miestnosti a spojenie postele – spálne sa stalo našim synonymom. AKÉKOĽVEK TYPIZOVANÉ RIEŠENIE NÁBYTKU UPRAVÍME PODĽA POŽIADAVIEK ZÁKAZNÍKA V portfóliu našich produktov sa nachádza naozaj všetko, čoho prítomnosť je v spálni neodmysliteľná. Tradičné manželské alebo luxusné kráľovské postele, nočné stolíky, komody, voľne stojace či vstavané skrine. Nezabúdame však ani na izby detí a študentov, a preto im ponúkame aj atraktívne jednolôžka, pohovky, knižnice či písacie stoly. Všetkým zákazníkom prinášame nami navrhnuté typizované riešenia nábytku, ktoré však každému dokážeme upraviť na mieru. Nie je problém akýkoľvek nábytok zväčšiť, zmenšiť, ubrať z jednej alebo z druhej strany či pridať ďalší úložný priestor. Samozrejmosťou je aj vlastný výber dekóru.

NEZABÚDAME ANI NA NÁBYTOK NA MIERU

Širokú škálu typizovaného interiérového zariadenia dopĺňa nábytok na mieru. Jedná sa najmä o vstavané skrine, ktoré vyrábame priamo na základe charakteristík priestoru, kde bude jedna z nich umiestnená. Súčasťou služieb je zmeranie rozmerov, návrh vstavanej skrine podľa konkrétnych požiadaviek, jej výroba a následné zloženie na mieste. Okrem skríň však dokážeme vyrobiť aj akýkoľvek atypický nábytok na mieru, o ktorý nás zákazník požiada. A to vrátane výroby nábytku na základe architektonického návrhu. Máte aj vy záujem o atraktívny nábytok? Prezrite si ponuku typizovaných riešení alebo nás kontaktuje s požiadavkou jeho výroby priamo na mieru.

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk