Dôležité veci, ktoré vylepšia dizajn vašej spálne

25. 06. 2021

Skrine sú dôležitá súčasť našich spální, vyriešia problémy s úložným priestorom a dopĺňajú celkový dizajn. Preto si pred kúpou správnej skrine treba položiť tieto dôležité otázky.

 Na rozdiel od iných miestností je dizajn spálne intímnou záležitosťou. Je to zvyčajne jediná miestnosť, kde naplno prejavíme svoju osobnosť pomocou dekorácií a prvkov zariadenia. Častokrát sa pri zariaďovaní zameriavame len na hlavné kusy nábytku, ako posteľ, či skriňa, ale izba obsahuje oveľa viac! Predstavíme vám niekoľko nápadov, ktoré vylepšia dizajn vašej spálne.

Pohodlná posteľ

Možno si myslíte, že výber postele je jednoduchý. Čo keby sme vám povedali, že taká posteľ môže vylepšiť, alebo narušiť vzhľad celej miestnosti? Nejde predsa iba o pohodlie, ale aj o jej tvar, veľkosť, úložný priestor, čelo, čalúnenie a ďalšie. S výberom správnej postele vám môže pomôcť článok: Ako si vybrať správnu posteľ.

Efektívna skriňa

Šatníková skriňa je druhým najdôležitejším prvkom pri dizajne vašej spálne. Pri skriniach je užitočné zvoliť efektívny dizajn, ktorý spoľahlivo uloží všetky vaše odevy a doplnky. Aj pri menších miestnostiach možno skrine optimalizovať, aby zaberali čo najmenej miesta a stále poskytovali dostatok úložného priestoru. Zvoľte farby, ktoré ladia s prostredím, alebo naopak, kontrastné, ktoré upútajú pozornosť. Aké sú moderné dizajny šatníkov, vďaka ktorým bude vaša spálňa ohromujúca?

Šikovný nočný stolík

Nočné stolíky sú najviac ignorovaným prvkom zariadenia spálne. Miesto vedľa postele, kde môžete ukladať knihy, okuliare, mobil, pohár s vodou a všetko potrebné k vašej nočnej rutine je nevyhnutnosťou. Pokiaľ vám to priestor spálne nedovolí, zvoľte aspoň poličku upevnenú na stene, alebo o okraj postele. Inšpirujte sa týmto článkom.

Kútik pre obliekanie a prípravu

Keďže je vaša spálňa pravdepodobne aj miestom na obliekanie a rannú prípravu, mali by ste mať priestor vyčlenený len na tento účel. Väčšie zrkadlo, stolička a úložný priestor na kozmetiku a všetky doplnky.

Doplnkový nábytok

Ak je vaša izba dostatočne priestranná, pridaním kusov nábytku na zábavu a iné aktivity vylepšíte dizajn vašej spálne. Televízia a hracie konzoly na stene, pracovný kút so stolom a kancelárskou stoličkou, či jednoduché miesto na sedenie okolo nízkeho stolíku. Tieto možnosti však vyžadujú starostlivé plánovanie, najmä ak ide o zariaďovanie malej izby.

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk