Rady na zariadenie útulnej a harmonickej spálne

12. 04. 2022

Plánujete zariaďovať alebo prerábať spálňu a hľadáte inšpirácie? Ponúkame Vám jednoduché nápady a triky, ako si zo svojej spálne spravíte útulné a harmonické miesto plné pokoja a odpočinku. 

Prečítajte si aj: Moderné dizajny šatníkov, vďaka ktorým bude vaša spálňa ohromujúca.

Upokojujúca farebná schéma

Jedným z najdôležitejších prvkov pre navodenie pokojnej a harmonickej nálady je farebná schéma. Ako základnú farbu stien odporúčame použiť jemnú zelenkastú farbu, alebo klasickú bielu s odtieňmi šedej. Nič nepokazíte ani prírodnými drevenými prvkami a dekoráciami. Nezabudnite na to, že farby vnímame úplne inak počas dňa a počas noci, preto sa uistite, že Vami vybraný farebný tón pôsobí útulne aj za šera.

Praktické nočné stolíky

Nočné stolíky sú neodmysliteľnou súčasťou spálne. Poskytnú úložný priestor na všetky potrebné drobnosti v zásuvkách, okuliare a pohár vody, či dekoračnú lampu. Vyberte si dizajn, ktorý sa Vám dokonale hodí k rámu postele a pri vyberaní prihliadnite aj na správnu výšku.

Vankúše, vankúše, vankúše

Vankúše sú vynikajúce dekoračné kúsky, ktoré dokonale zapadnú do Vašej spálne a navodia ten správny útulný pocit už na prvý pohľad. Vankúše sú aj výborným nástrojom na sezónnu zmenu dekorácie. Jednoduchá výmena obliečok vankúšov uložených na posteli v strede izby okamžite vnesie sviežosť a náladu novej sezóny. Nebojte sa experimentovať s rôznymi veľkosťami, tvarmi a farbami, aby bolo všetko podľa Vašich predstáv.

Dekorácie na otvorených stenách

Nenechávajte ani jednu stenu úplne prázdnu. Veľké zrkadlo na stene vedľa postele je vždy výborným nápadom, ale nie každému musí byť po chuti. V takom prípade neváhajte siahnuť po nástenných dekoráciách z prírodných materiálov, ktoré dokonale doplnia pokojnú a útulnú atmosféru vo Vašej spálni. Ak máte v izbe na stene televíziu, malé dekorácie po stranách dokážu jemne doladiť umelý dojem.

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk