Spálňové konflikty, ktoré určite poznáte

03. 02. 2021

Aké konflikty sú v spálňach najčastejšie, ako sa im vyhnúť a ako ich vyriešiť? Tu je naša odpoveď.

Chrápanie, kradnutie perín a iné zlozvyky. Iste to poznáte. Hoci svoju polovičku milujete, občas sa naozaj zamýšľate nad tým, či to myslí vážne. Nebojte sa, pre každý spálňový konflikt existuje jednoduché riešenie, na ktorom sa s partnerom môžete dohodnúť. Aké konflikty sú v spálňach najčastejšie, ako sa im vyhnúť a ako ich vyriešiť? Tu je naša odpoveď.

Prečítajte si aj: Ako nedostatok spánku ovplyvňuje pracovný výkon


Zlodej(ka) periny

Azda jedna z najbežnejších sťažností partnerov… Bez ohľadu na to, aká veľká je posteľ a prikrývka, ktorú máte, každú noc jeden z vás skončí bez periny. Len čo si ľahnete do postele, sa jeden z vás prevalí na druhú stranu, no vezme so sebou aj pár centimetrov periny. Neskôr sa prevalí opäť a vy sa uprostred noci zobudíte v zamrznutej polohe a objímate vankúš, akoby to bola jediná záchrana pred zimou. Nech je vaša láska akokoľvek silná, riešenie je jednoduché - potrebujete samostatné prikrývky. Z filmov poznáme, ako sa všetky páry budia v objatí pod jednou perinou… avšak, v realite viacero z opýtaných párov odpovedalo, že preferujú oddelené periny. Hoci znie zaspávanie pod jednou prikrývkou naozaj romanticky, vyskúšajte spánok s vlastnou prikrývkou - nikomu nebude v noci zima a každý z vás bude mať svoje pohodlie.

Lakomec

Vždy vám otvorí dvere, zaplatí večeru, ponúkne bundu, keď vám je zima. Priatelia vám hovoria, že ste si chytili posledného rytiera nažive. Jasné, pokiaľ nespí, je to ozajstný gentleman. Ale keď zaspí, zrazu sa z rytiera stane Alexander Veľký, ktorý dobíja každý kúsok vašej postele. Zamyslite sa nad tým, kde je problém. Je to veľkosť postele? Pokiaľ spíte na klasickej manželskej posteli, skúste sa poobzerať po posteli veľkosti queen. V opačnom prípade bude riešením kúpa oddelených postelí - len tak si budete istá, že sa jedného dňa nezobudíte na zemi.

                                             

Posteľ Stela. Produkt si môžete zakúpiť tu.

Drevorubač v spálni

Máte už dosť prebdených nocí, za ktoré môže zvuk píly, ktorý vydáva váš drahý, ležiaci vedľa vás? Babských rád, ako sa zbaviť chronického chrápania, ste určite dostali už mnoho. Odporúčame vám vyskúšať naozaj všetko - dodržiavanie správnej spánkovej hygieny, nájdenie správnej polohy, zmenu režimu, kúpu pomôcky proti chrápaniu, vhodného vankúša či kvalitného matraca. Poznáme mnoho metód, avšak mnohé neprinášajú želané výsledky. V prípade, že chrápanie je chronické, a počas spánku dochádza aj k apnoe (spánkový stav, v ktorom môže dôjsť až minútovým zástavám dychu), tento problém by mal chrápajúci konzultovať s lekárom.

Spálňa by mala byť svätyňou, nie miestom konfliktov a nočných bojov. Poraďte sa s partnerom a nájdite vhodné riešenie na všetky vaše zlozvyky.

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk