Spálňa ako z hotela

18. 10. 2021

Nechajte si z vašej spálne vytvoriť doslova hotelovú izbu s nádychom luxusu a príjemnej atmosféry. V našom článku vám poradíme ako na to.

Lákadlom luxusného bývania sú práve hotelové izby, ktoré hrajú jednoduchosťou, súladom farieb, príjemným osvetlením a ďalšími detailmi, ktoré im dodávajú výnimočnosť. Skvelú atmosféru, ktorú ponúkajú hotelové izby, môžeme ľahko replikovať aj u vás doma. Vytvorte si perfektné bývanie ako v hoteli! Stačí rýchla, jednoduchá generálna prerábka a nápady, vďaka ktorým sa z vašej izby stane doslova - hotelové kráľovstvo!

Tu sú jednoduché triky ako na to:

1. Prestieranie postele

Ak ste navštívili hotel, ktorý sa pýšil pár hviezdičkami naviac, určite na vás ako prvých urobila dojem krásne ustlaná posteľ. Zrejme to neboli biele periny, ale luxusne vyzerajúci prehoz s nádhernou sadou prestieradiel, behúňom a vankúšov. Stavte na bavlnené obliečky v neutrálnych farbách, zastrčené, alebo preložené po bokoch. Práve vrstvenie je to, čo vašej posteli dodá mohutnosť a nádych luxusu. Stavte na bavlnené obliečky v neutrálnych farbách.

2. Osvetlenie

Veľkú úlohu v tom, aby izba pôsobila luxusne a zároveň útulne, zohráva jej celkové osvetlenie. Namiesto bežných žiaroviek choďte do štýlových svietidiel. Nebojte sa experimentovať s tienidlami, závesnými svietidlami, nástennými svietnikmi, stolnými lampami a podobne. Vďaka rôznorodému osvetleniu, bude vaša spálňa dýchať pompéznosťou a príjemnou atmosférou.

3. Ošetrenie okien

Prirodzené svetlo počas dňa je dôležité, no keď príde čas na spánok, väčšina z nás zaťahuje závesy. Okrem toho, že závesy plnia svoju praktickú stránku, tým že pomáhajú regulovať prirodzené svetlo a teplotu v miestnosti, môžu byť krásnym doplnkom spálne. Vyrobte si ich na mieru, aby sa vám perfektne hodili ku oknám a zvyšky látky môžete využiť ako obliečky na vankúše, alebo prehoz na posteľ.

4. Extra sedenie

Väčšina sa pri zariaďovaní spálne predovšetkým sústredí na posteľ. Využite však voľný priestor a dokúpte si kreslo na sedenie, ktoré je ideálne na čítanie, či prácu z prenosného počítača. Do spálne môžete pridať aj pohovku, ktorá tiež doplní výzdobu a celkovú atmosféru izby.

5. Symetria

Symetria hrá v hotelových izbách veľkú úlohu. Zodpovedajúce nočné stolíky, alebo tematicky upravený úložný priestor, dodávajú miestnosti súdržný vzhľad. Vďaka usporiadanému nábytku, nebude izba pôsobiť chaoticky, čo môže pôsobiť aj na náš celkový spánok.

6. Ozdobná stena

Tapety sú opäť v móde a my máme z toho veľkú radosť! Krásne akcentovaná stena môže z vašej spálne urobiť hotový zázrak. Zvýraznite stenu tapetou v záhlavnej časti postele s nádherným dizajnom. Zosúlaďte túto výzdobu aj veľkým kobercom a užívajte si pocit privátneho hotela u vás doma!

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk