Moderné dizajny šatníkov, vďaka ktorým bude vaša spálňa ohromujúca

30. 03. 2021

Čo dodá vašej spálni estetický pôžitok? No predsa, šatníková skriňa. Aké sú moderné dizajny šatníkov, vďaka ktorým bude vaša spálňa ohromujúca?

Krása spálne nie je výsledkom dokonale nastajlovanej postele alebo farby stien… Čo dodá vašej spálni estetický pôžitok? No predsa, šatníková skriňa. Na trhu je k dispozícii veľa materiálov, z ktorých si môžete vybrať šatník, ktorý bude nielen moderný a elegantný, ale aj funkčný. Aké sú moderné dizajny šatníkov, vďaka ktorým bude vaša spálňa ohromujúca?

Prečítajte si aj: Jarné upratovanie spálne - ako na to?

Šatníková skriňa s posuvnými dverami

Šatníková skriňa s posuvnými dverami patrí v súčasnosti k najobľúbenejším riešeniam úložného priestoru nielen v spálňach. Zvonku vyzerá veľmi štýlovo, zvnútra poskytuje dostatok priestoru na uloženie vášho oblečenia.

Skriňa EX130. Produkt si môžete zakúpiť tu.

Šatníková skriňa so zrkadlom

Skrine so zrkadlom vyzerajú elegantne, sú cenovo dostupné a ľahko použiteľné. Jednou z najväčších výhod tohto druhu šatníkovej skrine je, že spálňa vyzerá priestranne.

Skriňa EX130 so zrkadlom. Produkt si môžete zakúpiť tu.

3-dverová voľne stojaca skriňa

Ďalším šatníkom s úžasným vzhľadom je šatníková 3-dverová voľne stojaca skriňa. Tento typ skrine vám poskytuje viac úložného priestoru na rôzne veci, ako sú knihy, tašky a ďalšie potrebné predmety.

Skriňa EX200. Produkt si môžete zakúpiť tu.


Pred kúpou skrine zmerajte priestor, aby vám neskôr výška skrine nerobila problém. Premyslite si, koľko regálov potrebujete, koľko chcete výsuvných skriniek atď. Ak sa neviete rozhodnúť, kontaktujte nás a nechajte si poradiť od odborníkov. 

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk