Ako zariadiť hosťovskú spálňu tak, aby sa Vaši hostia cítili ako doma

07. 06. 2022

Pri hosťovskej izbe je dôležité, aby jej zariadenie bolo štýlové a zároveň funkčné. Preto Vám prinášame niekoľko tipov, ako zariadiť hosťovskú spálňu tak, aby sa v nej všetci cítili ako doma. 

Zariadenie a dekorácia hosťovskej izby je dôležitou súčasťou pri plánovaní alebo prerábaní domácnosti. Hosťovská izba býva zvyčajne menšia ako hlavná spálňa a častokrát má menej úložného priestoru, preto je dôležité prísť s kreatívnymi nápadmi, ktoré sú štýlové a zároveň funkčné. Poradíme Vám, ako zariadiť hosťovskú spálňu tak, aby v nej Vaši návštevníci radi trávili čas.

Pre inšpiráciu si prečítajte aj: 3 tipy na dokonalý dizajn interiéru spálne.

Pred posteľ pridajte lavicu

Hosťovské izby zväčša nemajú šatník alebo prázdnu skriňu pre hostí, ktorí sa na jednu-dve noci zväčša ani nevybaľujú. Preto sa lavica umiestnená pred posteľou stane multifunkčným kúskom, ktorý nahradí priestor na odloženie šiat a iných vecí a zároveň poslúži na sedenie pri prezliekaní.

Útulný koberec je v hosťovskej spálni nevyhnutný

Koberec má pri zariadení hosťovskej spálni mnoho výhod. Zvýši pocit útulnosti, pasívne spojí vzhľad a dekoráciu celej miestnosti a ukotvuje nábytok. Pre vizuálne zväčšenie priestoru zvoľte svetlé farby a uistite sa, aby zo všetkých strán postele koberec presahoval aspoň na 40 centimetrov.

Závesy chránia súkromie

Všetci máme radi súkromie, a to hlavne počas noci. Preto nezabudnite do hosťovskej izby pridať závesy nad okná, prípadne na presklené dvere, aby sa Vaši hostia cítili príjemne a bezpečne. Dobrým nápadom sú aj zatemňovacie závesy, ktoré zaclonia prípadné nežiaduce pouličné svetlo.

Na matraci a posteľnej bielizni nešetrite

Každý hostiteľ chce svojim hosťom poskytnúť čo najpohodlnejšie miesto na spánok. Preto do hosťovskej izby vyberte mäkkú a príjemnú posteľnú bielizeň, ktorá by mala byť vyrobená zo 100 % bavlny. Pri výbere matraca na posteľ do hosťovskej izby sa zamerajte na kvalitu a flexibilitu, aby vyhovoval všetkým Vašim návštevníkom. Pri výbere správneho matraca Vám pomôže článok: Ako si vybrať ten správny matrac.

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk