Ako nakupovať nábytok cez internet

28. 09. 2020

Nákupu cez internet sa v dnešnej dobe nevyhnete. Ani nakupovanie nábytku nemusí byť problém, keď si všetko dobre premyslíte a naplánujete. Prečítajte si niekoľko jednoduchých rád, ako na to.

V tejto dobe sa už nákupom cez internet nevyhneme. Nezáleží, či je to len nákup menšej elektroniky, oblečenia, potravín, alebo nábytku. Nie každý má čas a možnosti chodiť od jednej kamennej predajni do druhej, aby našiel presný kus nábytku, ktorý bude vyhovovať jeho vkusu a potrebám. Preto je internet veľmi dobrým riešením, kde môžete vyberať, porovnávať a nakupovať kedykoľvek, a to dokonca z pohodlia svojho domova. V tomto článku vám priblížime, na čo si treba dať pozor pri nákupe nábytku cez internet.

Plánujte vopred

Výber dôležitého nábytku, ako je napríklad posteľ či skriňa, si treba podrobne naplánovať. Potrebný kúsok, ktorý hľadáte, si najprv vizuálne vložte do priestoru vašej izby. Nebojte sa zobrať do ruky meter a merajte radšej aj trikrát. Pri voľbe farebného odtieňu a materiálu zohľadnite dizajn izby a dopadajúce svetlo. Nezabudnite, že farby na obrázkoch sa môžu od skutočnosti čiastočne líšiť, dobrým nápadom je podľa možností zastaviť sa aj v kamennej predajni, kde máte možnosť vidieť materiálové vzorky naživo.

Dovoz a montáž nábytku kúpeného cez internet

Pri nákupe nábytku cez internet je doprava a montáž dôležitou témou, keďže sa zväčša jedná o veľké a ťažké položky. Nezabúdajte na to, že auto prevádzkuje najčastejšie len jeden vodič, preto ste vy zodpovedný za vyloženie tovaru. Preto ak ste sami a nábytok vám nemá kto pomôcť vyložiť alebo vyniesť, treba na to vopred upozorniť predajcu.

My v našej firme ponúkame všetky služby spojené s dovozom, medzi ktoré patrí aj vyloženie, vynesenie nábytku na akékoľvek poschodie, a potom aj jeho následnú montáž priamo u vás v byte alebo dome. Zakúpený nábytok si, samozrejme, môžete vyzdvihnúť aj osobne na predajných miestach.

Pýtajte sa na všetko

Komunikácia je základ a to platí najmä pri nákupe online. Pýtajte sa na všetko, čo je pre vás dôležité, alebo vám nie je jasné, telefonickou formou, alebo cez e-mail. Zistite si všetky potrebné informácie, či už ohľadom rozmerov, vzhľadu, možnostiach doručenia alebo vyzdvihnutia, alebo môžete požiadať aj o radu pri výbere toho správneho nábytku. Na stránke postele-spalne.sk využite aj našu šikovnú chat aplikáciu, kde vám priamo odpovieme na akékoľvek otázky takmer okamžite.

Ak sa rozhodnete pre nákup nábytku cez internet, dobre si všetko zmerajte a rozmyslite, buďte opatrný pri výbere materiálu a farebného odtieňa a neváhajte sa so všetkými otázkami obrátiť na predajcu. Veď nákup cez internet nie je nič ťažké a celý proces urobíte pokojne zo svojho gauča.

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk