3 tipy na dokonalý dizajn interiéru spálne

21. 04. 2021

Spálňa by mala byť vašou osobnou oázou a miestom skutočného odpočinku. Prečítajte si naše 3 tipy na dokonalý dizajn interiéru spálne.

Už ste niekedy chceli spať v miestnosti, ktorá je útulná, pohodlná a odráža vašu osobnosť a estetické vnímanie? Nie je také ľahké navrhnúť spálňu, ktorá spĺňa všetky vaše preferencie, pričom je stále vaším najpokojnejším a najbezpečnejším útočiskom. Čítajte ďalej a nájdite niekoľko nápadov na návrh interiéru spálne, ktorými sa môžete inšpirovať.

Prečítajte si aj: Jarná únava - prečo sa počas jari cítime leniví a ospalí?

Začíname

Každý moderný interiérový dizajn spálne by mal byť navrhnutý tak, aby spálňa bola vašou osobnou oázou a miestom skutočného odpočinku. Jedným z hlavných pravidiel, na ktoré treba pamätať, je útulnosť a jednoduchosť miestnosti. Medzi posteľou a stenami alebo akýmkoľvek veľkým kusom nábytku udržujte vzdialenosť aspoň jeden meter.

Psychológia farieb

V spálni zvoľte upokojujúce odtiene, ktoré doprajú telu odpočinok. Pochopenie toho, ako psychológia farieb ovplyvňuje spánok, vám pomôže vybrať odtieň, ktorý ho bude ovplyvňovať pozitívne. O tom, akej farby by mala byť vaša spálňa, sme pre vás spísali v tomto článku.

Posteľ Elenka s úložným priestorom a roštami. Produkt si môžete zakúpiť tu.

Detaily

Koberec na podlahe zvyšuje estetiku a štýlovosť spálne. Nočný stolík na uloženie vašich kníh a nočná lampa, ľahké zásuvky, komoda so zrkadlom a stoličkou, skriňa, a rôzny iný nábytok, na ktorý vám ešte ostane miesto, by vašej spálni pridali na užitočnosti aj kráse.

Ak chcete, aby bol interiér vašej spálne modernejší, môžete použiť prírodné materiály ako kameň a drevo. Minimalistický jednoduchý dizajn interiéru modernej spálne by tiež vyzeral dobre.

Vrstvenie matraca, paplónu, posteľnej bielizne a plachiet dodáva posteli krásu. Upgrade je okamžite očarujúci a vyzerá viac než útulne. Štýlový efekt zvyšujú aj veľké vankúše a podhlavníky.

Osvetlenie v spálni by malo byť dvojaké - na noc sa odporúčajú tlmené svetlá a počas zvyšku večera jasnejšie. Uistite sa, že používate žiarovky LED na úsporu energie a zníženie tepla v miestnosti.

Ak to zhrnieme, vyššie uvedené nápady môžete použiť na návrh interiéru modernej spálne tak, aby sa vaša spálňa stala útulnou svätyňou. Je dôležité, aby sme sa v spálni cítili pokojne a bezpečne, aby sme si mohli oddýchnuť a načerpať novú energiu.

Najnovšie články

6 rokov záruka na tovar
Slovenský výrobca
Záruka vrátenia peňazí
Doprava zdarma
Dobrý anjel

Nenašli ste nábytok, ktorý ste hľadali? Sme výrobca nábytku, radi Vám vyrobíme to čo potrebujete.

Nechajte nám svoje telefónne číslo.

Zavoláme Vám späť čo najskôr.

© 2024 Wood Service Group, s. r. o.

eshop na mieru vytvorilo vibration.sk